De leerlingenraad

De leerlingenraad is een groep van 6 enthousiaste vertegenwoordigers gekozen uit en door de leerlingen van hun eigen jaargroep (groep 3 t/m 8), die zich inzet voor een goede en prettige gang van zaken op de school. Zij komen dit schooljaar 7 keer bij elkaar (op dinsdagochtend van 11.30 - 12.00 uur) en bespreken dan onder leiding juf Ansje onderwerpen die belangrijk zijn voor de groepen en/of voor de school.

Dit schooljaar zitten de volgende leerlingen in de leerlingenraad van OBS de Tarthorst:

Kevin van Drunick (groep 3)
Thimon Bijl (groep 4)
Thomas Vreeman (groep 5)
Tijs van den Boorn (groep 6)
Sefica Brkic (groep 7)
Shaden Abo Hadida (groep 8)

De vergaderdata zijn: 19 september,  31 oktober, 12 december, 6 februari, 27 maart , 15 mei en 26 juni .