Activiteitencommissie

Voor het organiseren van allerlei activiteiten voor de kinderen zoals het kerstfeest, sinterklaasfeest, paasontbijt, schoolreisjes en nog veel meer hebben wij op school een Activiteitencommissie. Dit zijn ouders, die samen met het team, actief, enthousiast en betrokken buitenschoolse activiteiten opzetten.

De Activiteitencommissie kan het niet alleen. Bij veel activiteiten kunnen we extra hulp gebruiken. Meestal wordt hiervoor een aankondiging bij de klassen opgehangen, in de nieuwsbrief gezet, via het Ouderportaal een oproep gedaan of via de leerkracht per mail verstuurd. Voor de financiële kant van de activiteiten wordt aan alle ouders een vrijwillige bijdrage gevraagd. Zonder deze bijdrage kunnen wij deze activiteiten dus niet realiseren.