Beleidsplan Sociale Veiligheid
Inclusief Anti-pestprotocol

"Wij willen dat kinderen op onze school zich niet alleen optimaal laten ontwikkelen in vakken zoals taal en rekenen, maar wij willen ook een bijdrage leveren aan de sociale en maatschappelijke vorming van leerlingen. Dat het ook goede mensen worden die op hun beurt een bijdrage aan de samenleving zullen leveren. Met elke generatie vormen we immers opnieuw onze samenleving. Onze school dient dan ook een school te zijn waar álle kinderen zichzelf kunnen zijn en zich veilig en prettig voelen. Alleen dan kunnen ze leren. We doen veel om sociale veiligheid te bevorderen en om ongewenst gedrag zoals pesten te voorkomen."

Wanneer u op onderstaand logo klikt, kunt u lezen welke (preventieve) maatregelen wij als school nemen om hier zorg voor te dragen.